Szolnokon találkozott az amerikai nagykövet és Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége

Megosztás

Természetesen Lévai Anikó nem a miniszterelnök feleségeként volt jelen a találkozón, hanem mint magyar jószolgálati nagykövet.

December 18-án David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete Dr. Lévai Anikóhoz csatlakozva látogatást tett Szolnokon az Ökomenikus Segélyszervezet által üzemeltetett Családok Átmeneti Otthonában. Dr. Lévai Anikó beszélt az Ökomenikus Segélyszervezetnél végzett munkájáról, és körbevezette a nagykövetet a menedékhelyen, ahol részt vett az ott lakók karácsonyi előadásán. 

David Pressman nagykövet megjegyezte: “Igazi megtiszteltetés volt Szolnokra látogatni és látni azt a hihetetlen munkát, amelyet az Ökomenikus Segélyszervezet végez a legkiszolgáltatottabbak segítése érdekében. És különösen csodálatos volt ezt egy olyan  kivételes személyiség társaságában tenni, mint Lévai Anikó.”  

A menedékhelyen tett látogatásuk után David Pressman nagykövet csatlakozott Dr. Lévai Anikóhoz és az Ökomenikus Segélyszervezet vezetőségéhez, hogy a segélyszervezet által végzett munkáról és regionális kihívásokról beszélgessenek. Erről a nagykövetség tájékoztatta szerkesztőségünket.

Kapcsolódó cikkek